19 Eylül 2015 Cumartesi

Pakiş Böcek Kalorifer Böceği İlaçlama


KALORİFER BÖCEĞİ

 

Böcek ve fare mücadelesi veren firmamız, sizlere güvenilir ve sağlıklı ortam oluşturmak için çalışmaktadır. Dünya sağlık Örgütü’nün onayladığı ilaçlarla işlemlerini gerçekleştiren firmamız, kaliteli ilaçlarla kalorifer böceği ilaçlama işlemi de yapmaktadır.
Nerede Bulunur?
Depo, bodrum, çatı, katı gibi alanları istila eden bu haşereler ile bireysel olarak mücadele etmek neredeyse imkânsızdır. Çok hızlı hareket etme özelliğine sahip bu böcekler üzerinde kullanılan kalitesiz yöntemler etki sağlamamaktadır. Dışarıda satılan sprey ilaçlar, bu haşerelerin yalnızca bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Bireysel işlemler sonrasında insanlar bu böcekleri yok ettiğini zannetse de, saklanmayı iyi başaran bu zararlı canlılar aslında yuvalarına çekilmişlerdir. İki yıla kadar ömürleri olan bu böcekler, kısa sürede yaşam sürdüğünüz alanlarda her yeri istila etmektedirler. Hızlı üremektedirler.
Mücadele Yöntemleri
Bu böcekler üzerinde kaliteli ilaçlar kullanılmalı ve uygulamalar profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Kalorifer böceği ilaçlama uygulamaları, kalorifer böceği konusunda gerekli eğitimleri almış firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu zararlı canlı türünün biyolojik özelliklerini ve sinir sistemini tanıyan donanımlı personellerimiz bu böcekler üzerinde hangi ilacın etki sağlayacağını bilmektedir. Kalorifer böceği ilaçlama işlemlerinde, kokulu, kokusuz, sıvı, jel ilaçlarla kullanmaktayız. Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarımız, %100 garantili yöntemlerle uygulanmaktadır.
Her mevsim üreme özelliğine sahip olan kalorifer böceği ile mücadele işlemlerini, her mevsim ekonomik fiyat aralıklarında gerçekleştirmekteyiz.
Haşere Kontrol İşlemi Öncesi Yapılması Gerekilenler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder